[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een van mijn belangrijkste speerpunten is ontzorgen. Een ondernemer moet kunnen doen waar hij goed in is: ondernemen. Juridische vraagstukken moet de ondernemer kunnen achterlaten in de wetenschap dat ze in goede handen zijn. Vraagstukken moeten worden voorzien van deskundig en bruikbaar advies. Voorop staat altijd een praktische oplossing. Dat is waar ik mij sterk voor maak.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][st_heading title=”Praktijkgebieden”][/st_heading][vc_column_text]Arie voert een civiele advies- en procespraktijk die is gericht op met name het midden- en kleinbedrijf in bouw, techniek en ICT. Arie staat hen met name bij op het gebied van:[/vc_column_text][st_services style=”3″ columns=”2″ category=”” number=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][st_heading title=”Achtergrond”][/st_heading][vc_column_text]Per 1 juni 2011 heeft Arie de overstap naar de advocatuur gemaakt. Daarvoor heeft Arie jarenlang gewerkt in de juridische dienstverlening en bij de rechterlijke macht. Arie heeft in de achterliggende jaren ruime advies- en proceservaring opgebouwd in. Arie houdt van doorpakken.

Arie heeft zich in de achterliggende jaren met name gespecialiseerd in het recht omtrent personeel, samenwerking, contracten en schade. Arie richt zich daarbij met name op de wereld van (internationale) handel en techniek. Daarnaast heeft Arie zich meer en meer toegelegd op het ICT – recht.

Arie is een netwerker en verbindelaar. In zijn vrije tijd is hij dan ook te vinden in het verenigingsleven.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][st_heading title=”Artikelen van Arie Heijink”][/st_heading][vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”10″ item=”2814″ grid_id=”vc_gid:1555499261981-4c987180-33cc-8″ taxonomies=”59″][/vc_column][/vc_row]