Een van mijn belangrijkste speerpunten is ontzorgen. Een ondernemer moet kunnen doen waar hij goed in is: ondernemen. Juridische vraagstukken moet de ondernemer kunnen achterlaten in de wetenschap dat ze in goede handen zijn. Vraagstukken moeten worden voorzien van deskundig en bruikbaar advies. Voorop staat altijd een praktische oplossing. Dat is waar ik mij sterk voor maak.

Praktijkgebieden

Arie voert een civiele advies- en procespraktijk die is gericht op met name het midden- en kleinbedrijf in bouw, techniek en ICT. Arie staat hen met name bij op het gebied van:

Privacy

Privacyrecht advocaat Heijink & Meure adviseert en procedeert als het gaat om privacywetgeving. Vragen aan onze privacy advocaat? Neem contact op!

ICT Recht

Advocaat ICT recht nodig? Heijink & Meure advocaten helpt bij ICT-geschillen, escrow overeenkomsten en licentieovereenkomsten. Neem contact op voor advies!

Bouwrecht

Bouwrecht gaat over bouwen en vastgoed. Bouwrecht is meer dan alleen de koop van grond of een gebouw. Het hangt vaak nauw samen met een financiering, zekerheden zoals een hypotheekrecht en gebruiksrechten zoals een vruchtgebruik of erfdienstbaarheid.

Contractenrecht

Heijink & Meure Advocaten heeft jarenlange ervaring met contracten. Zowel bij het opstellen of beoordelen daarvan als het procederen over overeenkomsten. Juist daarin zit onze toegevoegde waarde. Wij weten immers waar het mis kan gaan en hoe dat te voorkomen.

Ondernemingsrecht

Ondernemen betekent samenwerken. Goede afspraken voorkomen onduidelijkheid en twist. Heijink & Meure Advocaten kan daarbij helpen. Ook voor aansprakelijkheid of ontvlechting bent u bij ons aan het goede adres.

Achtergrond

Per 1 juni 2011 heeft Arie de overstap naar de advocatuur gemaakt. Daarvoor heeft Arie jarenlang gewerkt in de juridische dienstverlening en bij de rechterlijke macht. Arie heeft in de achterliggende jaren ruime advies- en proceservaring opgebouwd in. Arie houdt van doorpakken.

Arie heeft zich in de achterliggende jaren met name gespecialiseerd in het recht omtrent personeel, samenwerking, contracten en schade. Arie richt zich daarbij met name op de wereld van (internationale) handel en techniek. Daarnaast heeft Arie zich meer en meer toegelegd op het ICT – recht.

Arie is een netwerker en verbindelaar. In zijn vrije tijd is hij dan ook te vinden in het verenigingsleven.

Artikelen van Arie Heijink