Incasso advocaat voor achterstallige betalingen

 

De incasso advocaat van Heijink & Meure kent de weg in de complexe procedures rondom incasso’s, beslaglegging of conservatoir beslag. Zowel in de gerechtelijke incassoprocedure als in een buitengerechtelijk incasso. Dagelijks staan wij succesvol MKB-ondernemingen bij tijdens een incassoprocedure of een juridisch conflict.

Incasso advocaat inschakelen

Zijn er achterstallige betalingen? Wordt er beslag gelegd op uw middelen? Of wilt u graag maatregelen nemen om onbetaalde facturen wel betaald te krijgen? Dan schakelt u een incasso advocaat in. Heijink & Meure advocaten staat dagelijks MKB’ers met succes bij.

Waarom een incasso advocaat inschakelen en niet een incassobureau? Wij hebben de specialistische juridische kennis in huis, bijvoorbeeld over contracten of schade. En wanneer er verweer wordt gevoerd, weet de incasso advocaat van Heijink & Meure met een doeltreffende juridische reactie te komen.

Hoe pakken wij dit aan?

Heijink & Meure Advocaten incasseert uw vorderingen volgens een beproefd concept. Eerst starten we een traject zonder de rechter, de buitengerechtelijk incasso. Als dat niet lukt, gaan we naar de rechter voor een gerechtelijke incassoprocedure, wanneer het gaat om een grote vordering (>€ 25.000). Als u beslag wilt leggen of een faillissementsprocedure wilt starten heeft u ook een advocaat nodig, ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Vragen aan onze incasso advocaat? Neem vrijblijvend contact op.

Conservatoir beslag

Bij grotere vorderingen verdient het aanbeveling om een conservatoir beslag te overwegen, bijvoorbeeld een beslaglegging op een bankrekening. Er wordt dan voor of tijdens de incassoprocedure beslag gelegd op geld. Conservatoir beslag op goederen van de debiteur is vaak ook mogelijk, maar duurder i.v.m. opslagkosten. Het conservatoir beslag is bedoeld om eventuele beslagmogelijkheden veilig te stellen. Niet zelden verdwijnen goederen of banksaldi ‘opeens’ als een veroordelend vonnis is gewezen. Met een conservatoir beslag kan kunt u dat voorkomen tijdens een gerechtelijke incassoprocedure.

Buiten Nederland

Ook als u vorderingen over de grens heeft, bijvoorbeeld in Duitsland, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen u bijstaan in de Europese small claims procedure om uw vordering binnen Europa te incasseren. Als incasso advocaat gaan we dus verder dan een incassobureau of deurwaarder. Wij begeleiden u van begin tot eind en zelfs over de grens.

Online indienen

Wilt u een vordering indienen, of heeft u een vraag over de (buiten)gerechtelijke incassoprocedure? Bel ons dan vrijblijvend voor informatie over een incasso advocaat, of dien gelijk uw vordering online in via ons klantenportaal.

Onze specialisten

Arie Heijink

Advocaat

Jan-Willem Mouthaan

Advocaat

Eric Meure

Advocaat