Makelaars & Taxateurs

Bent u een makelaar of taxateur in Nederland en heeft u behoefte aan juridisch advies en ondersteuning? Zoek niet verder! Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in het bieden van juridische diensten aan professionals in de vastgoedsector. Of het nu gaat om aansprakelijkheidskwesties of het opstellen van contracten, wij staan voor u klaar.

Als advocaat begrijpen wij dat makelaars en taxateurs dagelijks te maken hebben met complexe juridische vraagstukken. Onze expertise ligt specifiek op het gebied van vastgoedrecht en wij hebben ruime ervaring in het bijstaan van professionals in de vastgoedsector. Of het nu gaat om geschillen over aansprakelijkheid of het opstellen en beoordelen van contracten, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen.

Aansprakelijkheid is een belangrijk aspect in de vastgoedsector. Als makelaar of taxateur kunt u geconfronteerd worden met claims van klanten of derden. Bijvoorbeeld vanwege tegenvallende opbrengsten. Onze advocaten hebben uitgebreide ervaring in het verdedigen van professionals in de vastgoedsector tegen aansprakelijkheidsclaims. Wij zullen uw zaak grondig analyseren en een strategie ontwikkelen om uw belangen te beschermen.

Beheert u een vastgoedportefeuille dan krijgt u ook weleens te maken met wanbetalers. Wij begeleiden het incassotraject van a tot z. Bent u het zat en wilt u overgaan tot ontruiming van gehuurde ruimtes, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben nauw contract met deurwaarders om snel en effectief door te pakken.

Daarnaast begrijpen wij dat het opstellen en beoordelen van contracten een essentieel onderdeel is van uw werk als makelaar of taxateur. Onze advocaten hebben ruime ervaring in het opstellen en beoordelen van contracten in de vastgoedsector. Wij zorgen ervoor dat uw contracten voldoen aan de wettelijke vereisten en beschermen uw belangen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren advocaat die gespecialiseerd is in de vastgoedsector, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen waar makelaars en taxateurs mee te maken hebben en bieden op maat gemaakte juridische oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan klaar om u te helpen met al uw juridische behoeften op het gebied van aansprakelijkheid en contracten.

Neem contact op