Conservatoir beslag

Conservatoir beslag betreft een juridische maatregel. Daarmee voorkom je dat een schuldenaar zijn vermogen verduistert tijdens een rechtszaak. Het is een manier om ervoor te zorgen dat jouw belangen worden beschermd. En ook dat je krijgt waar je recht op hebt!

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het leggen van conservatoir beslag. Daardoor kunnen we jouw belangen het beste behartigen. Wij begrijpen dat het leggen van conservatoir beslag een vergaande maatregel is. Daarom nemen wij de tijd om jouw situatie te begrijpen. Samen kijken we naar de beste aanpak in jouw zaak.

Beslag leggen kan in verschillende situaties

Conservatoir beslag kan je toepassen in verschillende situaties. Zoals bijvoorbeeld bij een geschil over een factuur, een machine of woning. Snel handelen is meestal noodzakelijk. Met name om te zorgen dat het beslag zo snel mogelijk wordt gelegd. Dat voorkomt dat de schuldenaar zijn vermogen snel verplaatst of verduistert.

Advocaat verplicht bij conservatoir beslag

Conservatoir beslag leggen kan binnen enkele uren. Een advocaat is verplicht. De advocaat vraagt toestemming aan de rechtbank voor het leggen van beslag.

Onze advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij hebben ook goede contacten met de lokale rechtbanken en instanties. Hierdoor kunnen wij snel en doelgericht handelen. Kortom, jouw belangen kunnen we optimaal behartigen.

Komt jouw schuldenaar zijn afspraken niet na? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan voor je klaar. We helpen je graag verder met het leggen van conservatoir beslag. We helpen je graag om jouw belangen te beschermen.

Onze specialismen en branches

We kunnen je als ondernemer helpen bij allerlei situaties. Bijvoorbeeld op het gebied van onderneming en samenwerkingbouw- en vastgoedcontractenpersoneelICT recht en echtscheiding. Onze relaties zijn afkomstig uit de bouw, techniek, ICT, handel en dienstverlening. Meer weten over de branches waar wij werkzaam zijn? Kijken dan bij onze expertises en branches.

Ben je ondernemer? Heb je een vraag of probleem op een van deze gebieden? Of heb je een contract nodig? Neem dan direct contact op met onze specialisten.