Privacy

Privacyrecht advocaat Heijink & Meure adviseert en procedeert als het gaat om privacywetgeving. Vragen aan onze privacy advocaat? Neem contact op!

ICT Recht

Advocaat ICT recht nodig? Heijink & Meure advocaten helpt bij ICT-geschillen, escrow overeenkomsten en licentieovereenkomsten. Neem contact op voor advies!

Bouwrecht

Bouwrecht gaat over bouwen en vastgoed. Bouwrecht is meer dan alleen de koop van grond of een gebouw. Het hangt vaak nauw samen met een financiering, zekerheden zoals een hypotheekrecht en gebruiksrechten zoals een vruchtgebruik of erfdienstbaarheid.

Contractenrecht

Heijink & Meure Advocaten heeft jarenlange ervaring met contracten. Zowel bij het opstellen of beoordelen daarvan als het procederen over overeenkomsten. Juist daarin zit onze toegevoegde waarde. Wij weten immers waar het mis kan gaan en hoe dat te voorkomen.

Ondernemingsrecht

Ondernemen betekent samenwerken. Goede afspraken voorkomen onduidelijkheid en twist. Heijink & Meure Advocaten kan daarbij helpen. Ook voor aansprakelijkheid of ontvlechting bent u bij ons aan het goede adres.

Aansprakelijkheidsrecht

Aansprakelijkheid voor schade is niet vanzelfsprekend. De hoofdregel in het Nederlands recht is namelijk dat iedereen zijn eigen schade draagt. Op die hoofdregel zijn een aantal uitzonderingen die zijn te vinden in de wet of het gevolg zijn van een overeenkomst.

Arbeidsrecht

De relatie tussen werkgever en werknemer wordt beheerst door tal van regels. Veel regels zijn ook tot stand gekomen door EU verordeningen of richtlijnen. Bij elkaar genomen wordt dit het 'arbeidsrecht' genoemd. Arbeidsrecht is divers en omvangrijk. Wat mogelijk is en wat niet? Vraag het ons.

Huurrecht

Huur- en verhuur kan gaan over een boormachine of een bedrijfspand en alles er tussenin. Wat kan en wat niet kan? Wij kunnen u helpen, bij het opstellen van uw voorwaarden, maar ook renovatie, ontbinding van de huurovereenkomst, etc.

Incasso advocaat Heijink & Meure: beslaglegging en conservatoir beslag

Wat is er nu vervelender dan een factuur die niet tijdig wordt betaald. U bent immers ondernemer en geen bankier. En als u instemt met een betalingsregeling, dan is het zinvol om zekerheden te bedingen zoals een pandrecht. Als een bank zekerheden vraagt, waarom u dan niet? Hulp nodig? Neem contact met ons op en wij vertellen u de mogelijkheden.

Echtscheiding

U bent ondernemer dan wel particulier, en u wilt scheiden. Dan komt er veel op u af. U bent op zoek naar een ervaren - vFAS geschoolde – laagdrempelige deskundige. Iemand die de uw behoefte snel doorziet. Bij ons bent u aan het juiste adres.